Whitepaper samenvatting

De impact van SAP HANA: Concrete bedrijfsvoordelen per industrie

De impact van SAP HANA: Concrete bedrijfsvoordelen per industrie

De kerntaak van een ERP-systeem is het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden binnen organisaties. Doordat deze systemen vaak verschillende processen op diverse afdelingen met elkaar kunnen integreren, worden er verschillende voordelen behaald. Denk bijvoorbeeld aan een hogere efficiëntie, vereenvoudiging van werkzaamheden en verbeterde samenwerking en communicatie tussen afdelingen. De laatste jaren is er echter veel veranderd binnen het IT-domein, met name als gevolg van digitalisering en de toegenomen invloed van data. Deze veranderingen hebben ook invloed op de inrichting van uw ERP-omgeving. Inzicht in datastromen en voorspellende analyses zijn bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden.

SAP HANA biedt een platform dat de oorspronkelijke kracht van ERP combineert met een snelle beschikbaarheid van data. Wat tot voor kort werd beschouwd als snel, is inmiddels alweer traag en de innovatieve technologieën van even geleden zijn vandaag niet meer actueel. Werkt uw organisatie op dit moment met een oudere versie van SAP HANA? Dan is een overstap naar de nieuwste business suite het overwegen waard. Een migratie is niet alleen een logische stap omdat u daardoor simpelweg beschikt over de nieuwste versie. Het nieuwe platform en de bijbehorende suite bieden namelijk grensverleggende mogelijkheden die de vorige releases niet kunnen bieden.

In dit e-book leest u meer over SAP HANA en de impact van dit systeem om uw bedrijfsprocessen. Allereerst worden de universele aanpassingen benoemd, gevolgd door de belangrijkste toepassingen per industrie.

downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 09-05-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Fujitsu

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners