Whitepaper samenvatting

7 Vragen om de gegevensbeveiliging in een onderneming te beoordelen

7 Vragen om de gegevensbeveiliging in een onderneming te beoordelen
Het is moeilijk voor te stellen dat een onderneming vandaag de dag niet meer afhankelijk is van bestandsservers voor het opslaan van gegevens, met inbegrip van waardevolle en gevoelige informatie zoals gegevens van kaarthouders, medische dossiers of financiële overzichten. Dit maakt fileservers een aantrekkelijk doelwit voor allerlei aanvallers, van anonieme hackers tot ontevreden medewerkers. Om informatieschendingen te voorkomen en de integriteit en beschikbaarheid van gegevens te garanderen, moet u de juiste veiligheidsmaatregelen instellen rond de gevoelige gegevens die u opslaat. 

De beveiliging van uw bestandsservers is een continu proces. U moet de gebruikersactiviteit voortdurend controleren en regelmatig audits uitvoeren om er zeker van te zijn dat het beveiligingsbeleid niet is overtreden. Door de 7 vragen in dit eBook te beantwoorden, bepaalt u hoe veilig uw bestandsservers werkelijk zijn.

Deze vragen draaien om twee hoekstenen van de beveiliging van bestandsopslag: toegangsrechten en gegevenstoegang. Of u kunt monitoren en controleren wie toegang heeft tot wat en wie bestanden daadwerkelijk leest, aanpast, aanmaakt of verwijdert, bepaalt uiteindelijk of u de beveiliging van uw bestandsserver kunt handhaven. Sommige van deze vragen kunnen moeilijk te beantwoorden blijken zonder een gespecialiseerde oplossing. Dit eBook beschrijft hoe u Netwrix Auditor kunt gebruiken om beveiligingsuitdagingen voor bestandsservers te overwinnen en veerkrachtiger te worden tegen de cyberbedreigingen die uw gevoelige gegevens in gevaar brengen.
downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 08-10-2018
Bestandstype: pdf
Document: E-book
Taal: EN
Gepubliceerd door: UBM Belux BVBA

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners