Whitepaper samenvatting

CISSP Examen Studiegids

CISSP Examen Studiegids
Het gebruik van meerdere studiebronnen en -methoden verhoogt uw kansen op het slagen voor het CISSP-examen. In plaats van drie of vier boeken te lezen, kunt u bijvoorbeeld één boek lezen, een serie video's bekijken, wat oefenvragen doen en een studiegids lezen. Of je kunt een les nemen, oefentestvragen doen en een studiegids lezen. Of je kunt lid worden van een studiegroep en een boek lezen. De combinatie van lezen, horen en doen helpt je hersenen om informatie te verwerken en vast te houden. Als u van plan bent om deze studiegids te lezen en vervolgens naar het examencentrum te rijden, moet u uw plan onmiddellijk heroverwegen! 

Er zijn een aantal manieren waarop u deze studiegids kunt gebruiken: 

1) Gebruik het voordat je een andere studie doet - Lees het grondig door. Beoordeel je kennis terwijl je leest. Weet je al alles wat er gezegd wordt? Of vind je dat je sommige onderwerpen niet gemakkelijk kunt volgen? Op basis van uw lezing van de studiegids weet u op welke examendomeinen u zich moet concentreren en hoeveel extra studietijd u nodig heeft.  

2) Gebruik het als laatste wat je leest voordat je het examen aflegt - Misschien heb je een les gevolgd, een boek gelezen en duizend oefentestvragen doorgenomen, en nu vraag je je je af of je er klaar voor bent. Deze studiegids kan je helpen om die vraag te beantwoorden. In ieder geval moet alles in deze studiegids bij u bekend zijn, voor u zinvol zijn en u niet in de war brengen.
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-06-2019
Bestandstype: pdf
Document: E-book
Taal: EN
Gepubliceerd door: Brian Svidergol RHEL3, VCP, NCIE-SAN, MCT, MCSE

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners