Whitepaper samenvatting

cloudAshur, de sleutel tot uw data in de cloud

cloudAshur, de sleutel tot uw data in de cloud
U bewaart de encryptiesleutel op de best beveiligde manier mogelijk – u hoeft zicht niet langer zorgen te maken of uw data in de cloud wordt bekeken, gestolen of gedeeld.
 
  • Vijf Factor Authenticatie – maakt het onmogelijk uw data te hacken. 
  • GDPR Compliance – De voorwaarden van grote cloud providers bevatten een “Beperkte Aansprakelijheids” clausule hetgeen de verantwoordelijkheid van de veiligheid van data bij de cloudgebruiker/klant legt, hoewel de data is opgeslagen op hun servers.Bijvoorbeeld, AWS verklaart in hun voorwaarden dat zij op geen enkele manier aansprakelijk zijn “bij ongeautoriseerde toegang tot, wijziging, verwijdering, vernietiging, verlies of het niet kunnen opslaan van uw data.” cloudAshur geeft u ultieme bescherming. Als hackers toegang verkrijgen tot uw cloud account, zullen zij niet in staat zijn uw data te ontsleutelen.
  • Mocht een hacker toch uw cloud login-gegevens verkrijgen door middel van “phishing” of andere geavanceerde hack methodes, zal de hacker niet in staat zijn uw data te ontsleutelen.
  • Menselijk falen is niet langer een probleem.
  • Bescherming tegen administratief personeel dat voor cloud providers werkt met mogelijke toegang tot uw data omdat zij de controle hebben over de encryptiesleutels.
  • Bescherming tegen data privacy aspecten. Elk jaar worden door overheids-diensten tienduizenden aanvragen voor gebruikersdata verstuurd naar Google, Microsoft en andere bedrijven. In de meeste gevallen verstrekken deze bedrijven op z’n minst iets van data, zelfs al is het niet de volledige inhoud….
downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 17-09-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: iStorage

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners