Whitepaper samenvatting

diskAshur DT2: de meest veilige desktop harde schijf ooit

diskAshur DT2: de meest veilige desktop harde schijf ooit
Beschermt je altijd met geavanceerde gegevensbeveiliging, de iStorage diskAshur DT2 is een eenvoudig te gebruiken, ultra-veilige, hardware versleutelde desktop harde schijf met een capaciteit van maximaal 14TB.

Zet simpelweg het apparaat aan en sluit de USB 3.1 kabel aan op een willekeurige computer, voer een 7-15 cijferige pincode in en als de juiste pincode is ingevoerd, worden alle gegevens op de schijf gedecodeerd en toegankelijk. Om de schijf te vergrendelen en alle gegevens te versleutelen , ontkoppeld u eenvoudig de iStorage diskAshur DT2 van de host computer. De volledige inhoud van de schijf zal nu worden gecodeerd (volledige schijfversleuteling) met behulp van militair niveau AES 256-bits hardware versleuteling (XTS-modus). Als de schijf verloren of gestolen is en de verkeerde pincode wordt 15 keer achter elkaar ingevoerd, wordt de schijf gereset. De coderingssleutel wordt verwijderd en alle eerder op de schijf opgeslagen gegevens zullen voor altijd verloren gaan.

Een van de unieke en onderliggende veiligheidskenmerken van de AVG conforme iStorage diskAshur DT2 is de toepassingsgerichte hardware beveiligde microprocessor, welke Common Creteria EAL4+ gereed is. De microprocessor maakt gebruik van ingebouwde fysieke beschermingsmechanismen ontworpen om te verdedigen tegen externe sabotage, omleiding aanvallen en storing injecties. In tegenstelling tot andere oplossingen, reageert de iStorage diskAshur DT2 op een geautomatiseerde aanval door de geblokkeerde bevroren stand te betreden, waarmee alle dergelijke aanvallen nutteloos zijn. In duidelijke en begrijpelijke woorden, zonder pincode is er geen enkele toegang mogelijk!
downloaden
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 17-09-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: iStorage

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners