Whitepaper samenvatting

Een CxO-gids voor succesvol Intelligent Data Management en digitale transformatie

Een CxO-gids voor succesvol Intelligent Data Management en digitale transformatie
De waarde en bedrijfsafhankelijkheid van data blijft groeien. Gegevens zijn de sleutel tot het begrijpen van markten, het optimaliseren van bedrijfsmodellen en het verzekeren van IT continuïteit.

De enorme hoeveelheid data en de snelle groei hiervan is een enorme uitdaging. De grootte van het digitale universum is elke twee jaar aan het verdubbelen. Door de enorme groei blijven de kosten voor het beheer van grote volumes data stijgen, samen met de gevolgen dat het niet effectief te beschermen is.

Gegevens zijn overal. Tegenwoordig zijn apps en data overal ter wereld geplaatst - verschillende clouds, SaaS-applicaties, virtuele en fysieke servers, en endpoint devices. Deze gegevens bevinden zich in verschillende systemen en locaties, met een gebrek aan gecentraliseerd beheer. Hoewel alles gegevens oplevert, is het cruciaal dat ondernemingen gebruik maken van zulke waardevolle bronnen.

In deze gids kunt u lezen hoe Intelligent Data management in te zetten is en hoe dit bijdraagt aan de digitale transformatie.
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 03-12-2019
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Veeam Software

Lees ook

Top security vacatures

 
Powered by: ICTwerkt.nl
Hoofdmediapartner
Computable Belgie
Mediapartners